Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu göreve başladı

GÜNCEL 29 Haziran 2017 21:06
Videoyu Aç Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu göreve başladı
A
a

Bitlis Valisi ve Belediye Başkanvekili İsmail Ustaoğlu, Ülkemizin içinden geçtiği çok hassas bir dönem var. Bu dönemde vatanımızı, milletimizi bölmeye çalışan başta PKK ve FETÖ gibi bütün terör örgütleriyle bundan sonra da tüm güvenlik güçlerimizle kararlılıkla mücadelemize devam edeceğiz dedi.

Valiler Kararnamesi ile Bitlis Valiliğine atanan İsmail Ustaoğlu, görevine başladı.

Valilik önünde kamu kurum amirleri tarafından karşılanan Ustaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bitlis'in Van Gölü, Nemrut Dağı ve Krater Gölü, Süphan Dağı gibi doğal güzelliklere sahip olduğunu anımsattı.

Ustaoğlu, insan merkezli, hukuka bağlı, insan haklarına saygılı, şeffaf, hesap verebilen, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü bir hizmet anlayışıyla görev yapacaklarını vurgulayarak, toplumun çeşitli kesimlerindeki ihtiyaç sahiplerinin, yetim çocukların, biçare kadınların, engellilerin ve yaşlıların yanında olacaklarını söyledi.

Ülkemizin içinden geçtiği çok hassas bir dönem var. Tabii ki bu dönemde vatanımızı, milletimizi bölmeye çalışan başta PKK ve FETÖ gibi bütün terör örgütleriyle bundan sonra da tüm güvenlik güçlerimizle kararlılıkla mücadelemize devam edeceğiz diyen Ustaoğlu, bu mücadelede vatandaşların da en büyük destekçileri olacağını dile getirdi.

Bitlisimizi bir huzur şehri ve marka şehir yapma yolunda milletvekilimiz başta olmak üzere yerel yönetimlerle adli ve askeri kuruluşlarla üniversitemizle siyasi parti temsilcilerimizle oda ve meslek kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşları, basın ve medya kuruluşlarıyla çok yakın bir iletişim halinde olacağız. El birliğiyle ortak bir yönetişim anlayışını ön plana çıkaracak şekilde ortak akıl noktasında hareket ederek, bu şehre elimizden geldiğince hizmet edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizle ilimizi huzur ve emniyet şehri yapma noktasında kararlılığımızı bir kez daha vurguluyorum.

Daha sonra belediyeye geçen Ustaoğlu, belediye başkanı olarak da bu şehre hizmet etme noktasında görevine başladığını anımsatarak, Bitlis'in her şeyin en güzeline ve en iyisine layık olduğunu, bunu gerçekleştirmek için çalışacaklarını aktardı.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi