Bitlis'te trafik kazasında 1 polis hayatını kaybetti

GÜNCEL 18 Mart 2017 21:59
Videoyu Aç Bitlis'te trafik kazasında 1 polis hayatını kaybetti
A
a

Bitlis'te trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Feyzullah Köse için tören düzenlendi.

Feyzullah Köse'nin (26) Türk bayrağına sarılı tabutu, yoğun kar yağışı altında Özel Harekat Şube Müdürlüğü bahçesindeki tören alanına getirildi.

Bitlis İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Köse'nin öz geçmişinin okunmasının ardından yaptığı konuşmada, genç ölümlerin daha acı ve iç yakıcı olduğunu söyledi.

Köse'yi genç yaşta elim bir trafik kazası sonucu ebediyete uğurladıklarını ifade eden Kaya, şöyle konuştu: 

"Acımız ve üzüntümüz büyük. Allah'ım bu acıları tekrar bizlere yaşatmasın. Bütün silah arkadaşlarımız gibi Feyzullah kardeşimiz de buraya halkımızın canını, malını, namusunu korumak ve devletin bekasını sağlamak için gelmişti. Vazife yapıyordu. Malumunuz bugün 18 Mart. Çanakkale şehitlerimizi anma haftası. İnşallah Rabb'im onu da şehitler kervanına katar, mekanı cennet olur. Kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun."

Köse'nin naaşı, İl Müftüsü Mehmet Faysal Geylani'nin cenaze namazını kıldırması ve duaların ardından, memleketi Malatya'nın Battalgazi ilçesine uğurlandı.

Törene, Bitlis Vali yardımcıları Kamil Güzel ve Murat Kütük ile İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Gezer, kurum amirleri, polis memurları, korucular ve vatandaşlar katıldı.

Bitlis'te polis memurlarının bulunduğu kamyonet, kardan kayganlaşan Bitlis-Tatvan karayolunda, belediyeye ait kar küreme aracıyla çarpışmıştı. Kazada ağır yaralanan polis memurları Feyzullah Köse ve İlhami Güzel ile Oğuzhan Bozkurt, ambulanslarla Bitlis Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Köse, müdahaleye rağmen kurtarılamamış, hayati tehlikesi devam eden Güzel ise Van'a sevk edilmişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi