Bitlis İl Koordinasyon Kurulu üçüncü dönem toplantısı gerçekleştirdi

GÜNCEL 26 Temmuz 2017 12:48
Videoyu Aç Bitlis İl Koordinasyon Kurulu üçüncü dönem toplantısı gerçekleştirdi
A
a

Bitlis İl Koordinasyon Kurulu üçüncü dönem toplantısı gerçekleştirdi. Bitlis Kültür Merkezi konferans salonunda Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında yapılan toplantıda, yapılan ve yapılacak projeler ele alındı.

Toplantıda konuşan Vali Ustaoğlu, mühendis ve teknik elemanları, masa başında değil, sahada görmek istediklerini belirtti.

Bitlis'in kışının çok sert geçtiğini hatırlatan Ustaoğlu, kalan zamanlarda işlerin aksamaması için herkesin işinin başında ciddi şekildi durması gerektiğini söyledi.

Vali Ustaoğlu: 

"Alınması gereken kararlar ve verilmesi gereken hizmetlerin bir an önce hayata geçirilmesi gerekiyor. Maalesef firmalarımız, işleri gereksiz yere sekteye uğratarak, ciddi şekilde hem kamuyu zarara uğratıyor, hem de verilmesi gereken hizmetler zamanında verilmeyerek, vatandaşımızda ciddi sıkıntılarla karşı karşıya bırakıyor. İşlerini takip etmeleri ve sıkıntı olacak durumlarda, birim amirleri başta olmak üzere sürekli bizlerle paylaşmalarını istiyorum."

Millet ve memleket için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini bildiren Ustaoğlu, bundan sonra sahada yapılacak işlerin çok sıkı bir şekilde denetlenmesini istedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi