Başkan vekili Kaymakam 15 ayda belediyeye 6 araç kazandırdı

GÜNCEL 5 Aralık 2022 10:32
Videoyu Aç Başkan vekili Kaymakam 15 ayda belediyeye 6 araç kazandırdı
A
a

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ramazan Cankaloğlu Güroymak Belediyesine son 15 ayda 6 araç kazandırarak belediyenin araç filosuna dahil etti.

Göreve geldiğinde son 15 ay içerisinde belediyeye 6 araç kazandırdığını ifade eden Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ramazan Cankaloğlu yaptığı konuşmada, devletimizin imkanları belediyemizin imkanlarıyla devletimiz tarafından 2 adet hibe aracımız oldu. 

Güroymak Belediyesine ait Nihat Kızılçam garaj amirliğinde araçları kontrol eden Kaymakam ve Belediye Başkanı Ramazan Cankaloğlu AA muhabirine yaptığı konuşmada, son 1 yılda kendi imkanlarımızla da 4 tane hizmet aracını ilçemize kazandırmış bulunmaktayız. Göreve geldiğim son 15 aydır günden beri toplamda 6 tane hizmet aracını ilçemize kazandırmış bulunmaktayız bunun mutluluğunu haklı gururunu yaşamaktayız ilçemize hayırlı uğurlu olsun diliyoruz. Araçlarımızı tanıtacak olursak devletimiz tarafından 2 adet hibe araç almış olduk bir tanesi tanker arazöz bir tanesi arkamıza gördüğümüz üzerinde henüz Bitlis İl Özel İdaresi yazan araç vidanjör aracı ilçemize çok elzem bir araçtı. Diğer araçlar ise 3 tanesi bizim hizmet aracımız kendimiz tarafından alınan halkımızın hizmetine sunduğumuz yine bitanesi bizim kendimiz tarafından alınan dün itibariyle gelen arkamıza gördüğümüz yükleyici araç bu da eski aracımız 91-94 arası bir model deydi ve hizmetimizi görmüyordu son 2-3 yıldır da arızalı olarak yatmaktaydı. Onunla birlikte son bir aracımız daha var eskiden ambulans olarak kullandığımız cenaze aracımız onuda yenileyerek halkımızın hizmetine kazandırmış bulunmaktayız. İlçemize tekrardan halkımıza belediyemizdeki arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diliyoruz inşallah kazasız belasız kullanmalarında Allah nasip eder hayırlıca kullanmış oluruz dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ramazan Cankaloğlu belediye personelleri ile fotoğraf çektirdikten sonra kazandırılan araçlarla test sürüşüne çıktı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi