Başkan Çetinsoy'un Miraç Kandili mesajı

GÜNCEL 21 Mart 2020 16:12
Videoyu Aç Başkan Çetinsoy'un Miraç Kandili mesajı
A
a

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Miraç Kandili münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınlayarak tüm İslam aleminin kandilini tebrik etti. Birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşlik vurgusu yapan Başkan Çetinsoy, Mesajının devamında şunlara değindi:

İslam dünyası bu gece Miraç Kandilini kutlayacak. İslam alemi için büyük bir öneme sahip olan mübarek Miraç Kandili'nde Müslümanların birbirine dua etmesi önemlidir. Bu zor günlerde yaptığınız duaları Rabbim kabul etsin. Hemen hemen dünya genelinin uğraştığı koronavirus sebebi ile Miraç Kandilinin programları iptal olmuştur. Müslümanların tedbirli davranması önemlidir. Yakınlık ne mekânda ne zamandadır sadece eller yukarı kalktığında aklına gelenler yakın olduklarındır. İnsanı miraca götüren yol barıştan, sevgiden ve kardeşlikten geçer. Birlik ve beraberlik içinde Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Başkan Çetinsoy, ‘Son günlerde yaşanan ve tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalığa karşı halkımızın dikkatli olmasını ve devletimiz tarafından alınan kararlara harfiyen uymasını istiyoruz' dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi