Başkan Çetinsoy, Kur’an Kursu bina yapım çalışmalarını yerinde denetledi

GÜNCEL 16 Ağustos 2017 12:47
Videoyu Aç Başkan Çetinsoy, Kur’an Kursu bina yapım çalışmalarını yerinde denetledi
A
a

Günkırı Belde Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, belediye ile hayırsever vatandaşların yardımıyla Hz. Ömer Cami’sinin yan tarafında inşa edilen Taziye Evi, İmam Evi ve Kur’an Kursu binasının yapım çalışmalarının son aşamasını yerinde denetledi.

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, belediye ile hayırsever vatandaşların yardımıyla beldenin Hürriyet mahallesinde inşa edilen Hz. Ömer Cami’sine bağlı Taziye Evi, İmam Evi ve Kur’an Kursu binasının yapım çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 

Geçen yıl yapına başlanılan ve bu yıl hizmete açılacak olan binanın son çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Çetinsoy, bu konuda maddi ve manevi destek sağlayan herkese teşekkür ederek, şu ifadelerde bulundu. Geçen sene yapımını başlattığımız imam evi, taziye evi ve Kur’an kursu binamızın son aşamasına geldik. İnşallah bu çalışmamızı kısa zamanda sonuçlandırarak, binamızı hizmete açacağız. Ayrıca bugüne kadar bu konuda bizlere destek sağlayan tüm vatandaşlarımıza, bina yapım işlerini her gün yerinde takip eden cami imamına ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Allah maddi ve manevi destek sağlayan herkesten razı olsun dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi