Yeşilyurt mahallesinin köprüsü hizmete açıldı

YAŞAM 8 Aralık 2015 19:57
Videoyu Aç Yeşilyurt mahallesinin köprüsü hizmete açıldı
A
a

Günkırı Belediyesi, DSİ Bitlis 173. Şube Müdürlüğü ile birlikte beldenin Yeşilyurt mahallesinde 10 metre genişliğinde bir köprü inşa ederek hizmete açtılar.

Günkırı Belediyesi, Devlet Su İşleri (DSİ) 173. Şube Müdürlüğü ile birlikte belde içerisinde geçen dere üzerinde yeni bir köprü inşa ederek, vatandaşlara rahat bir ulaşım imkanı sağladı. Yeşilyurt mahallesini beldenin anayoluna bağlayan ve yıllardır talep edilmesine rağmen bugüne kadar yapılmayan köprünün yapımı tamamlanarak hizmete açıldı. Mahalle sakinlerine ulaşım kolaylığını sağlayan ve 10 metre genişliğinde olan köprünün üstüne gerekli korkulukların yanı sıra etrafına da dolgu çalışması yapılarak hizmete sunuldu. Ayrıca Pınarbaşı mahallesinde yer alan köprünün etrafına da gerekli korkuluklar monte edilerek, yaşanılacak olası tehlikelere karşı daha güvenilir hale getirildi.

BAŞKAN ÇETİNSOY’DAN ALPER BEYOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan ve bu konuda kendilerine büyük katkı sağlayan DSİ Bitlis 173. Şube Müdürü Alper Beyoğlu’na teşekkür eden Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Vatandaşlarımızın talebi üzerine böyle bir hizmeti hayata geçirme ihtiyacı duyduk. Bu konuda bizlere olumlu cevap veren ve isteğimizi yerine getiren DSİ Van Bölge Müdürlüğüne ve DSİ Bitlis 173. Şube müdürlüğüne ve tüm çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Bu konuda bizlere gereken desteği sağladıkları için kendilerine müteşekkirim. Bu hizmetimizin tamamlanmasıyla vatandaşlarımız ulaşım konusunda büyük rahata kavuştular. Yeşilyurt mahalle sakinlerimiz artık gönül rahatlığıyla bu köprümüzü kullanabilirler” diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi