Sporculardan Kaymakam Alibeyoğlu’na ziyaret

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 22 Mart 2018 17:47
Sporculardan Kaymakam Alibeyoğlu’na ziyaret

Okul Sporları kapsamında düzenlenen Basketbol Küçük Erkekler Grup Bölge Şampiyonasında Türkiye yarı finallerine yükselen Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı Cumhuriyet YBO öğrencileri İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu’nu ziyaret ettiler.

Sporcuları İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım Budak, Okul Müdürü Özgür Yıldırım ve Beden Eğitimi Öğretmeni Furkan Ünlü ile birlikte kabul eden Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Alibeyoğlu, elde ettikleri başarıdan ötürü sporcuları tek tek tebrik etti. 

Yarı final için de öğrencilere başarı dileğinde bulunan Alibeyoğlu, öğrencilere tavsiye ve nasihatlerde bulundu. Öğrencilerden sporun yanında okul derslerine özen göstermelerini isteyen Alibeyoğlu, başarılı sporcu çalışkan olur, efendi olur, hal ve hareketleriyle örnek teşkil eder. Sizlerde her zaman hem sporunuzu yapın hem de derslerinize en iyi şekilde çalışın. Spor yapmanın yanında okuyup bir meslek sahibi olmak için gayret sarf edin. Devletine, milletine faydalı bireyler olun. Genel itibariyle arkadaşlarınıza ve çevrenize her zaman örnek olun. Bu vesile ile elde ettiğiniz başarılardan ötürü bir kez daha hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum dedi.

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/sporculardan-kaymakam-alibeyoglu-na-ziyaret-10735.html