Sağlık Bakanlığı'ndan ilkokul mezunu 5 bin personel alımı

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 6 Eylül 2018 09:25
Sağlık Bakanlığı'ndan ilkokul mezunu 5 bin personel alımı

Sağlık Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi sayfası üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre, bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 5 bin 298 kişilik boş pozisyon ile işçi personel alımı gerçekleştirecek.

Sağlık Bakanlığı, kura usulü ile en az ilköğretim düzeyinde 5.298 sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu.

İlanı ilk olarak Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi sayfası üzerinden paylaşan Sağlık Bakanlığı, personel kadro dağılımını resmi sayfası üzerinden paylaştı. Peki, Sağlık Bakanlığı ilkokul mezunu personel alımı başvuruları nasıl yapılacak?

Sağlık Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi sayfası üzerinden personel alımı ilanı yayımladı. İlana göre, Sağlık Bakanlığı Merkez ve taşra teşkilatına istihdam edilmek üzere sürekli olarak çalışacak 5 bin 298 kişi alacak. 

Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında İş–Kur üzerinden kura usulü ile en az ilköğretim düzeyinde 3.591 sürekli işçi, 431 engelli işçi ve 1.276 eski hükümlü işçi olmak üzere toplam 5.298 sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu. Sürekli işçi kadroları İş-Kur internet sitesi üzerinden yayımlanacak. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurular 04 – 13 Eylül 2018 tarihleri arasında www.iskur.gov.tr adresinden yapılabilecek.

 
Kaynak : Hürriyet

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/saglik-bakanligi-ndan-ilkokul-mezunu-5-bin-personel-alimi-20867.html