Kenan Caf AK Parti’den Güroymak Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 7 Kasım 2018 21:27
Kenan Caf AK Parti’den Güroymak Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

AK Parti'den Güroymak Belediye Başkanlığı için aday adaylığı açıklayan Kenan Caf, resmi başvurusunu yaptı.

31 Mart 2019'da yapılacak Yerel Seçimlerde Bitlis'in Güroymak ilçesi için Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Kenan Caf, hizmet anlayışını toplum da yaygınlaştırmak devletimizin bekasını sağlamak olduğunu ifade etti. 

Kenan Caf açıklamasında, halkı ile bütünleştirip toplum da pekiştirmek Güroymak ilçesinde huzur ve hizmet anlayışını gerçekleştirmek bu hizmet yarışında olduğumu belirtmek isterim. 
Toplumun kabul ettiği herkesin her sorununa koşan biri olarak ilçemin insanlarına özellikle gençlerimize daha aktif güzel hizmetler getirme gayreti içerisinde olmak istiyorum dedi.

Ak Parti Güroymak Belediye Başkan adayı adayı Kenan Caf biyografisi?

1969 tarihinde Güroymak ilçesine bağlı Üzümveren köyünde 11 kişilik bir ailenin altıncı çocuğu olarak dünyaya geldim. İlkokulu Üzümveren köyünde, Ortaokulu ve Liseyi ise Güroymak merkezde bitirdim. 4 yıllık medrese eğitimi gördüm.  Bitlis İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinde yönetim kurulu başkanlığı yapmaktayım. 

Toplumun kabul ettiği herkesin her sorununa koşan bir kanaat önderi olarak kabul ediliyoruz. 

Halen Üzümveren köyünde ikamet edip evli 5 çocuk babasıyım.

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/kenan-caf-ak-parti-den-guroymak-belediye-baskan-aday-adayligini-acikladi-20931.html