Kavga ettiler, Bakan Soylu kesilen cezayı paylaştı yer Güroymak

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 4 Nisan 2020 23:42
Kavga ettiler, Bakan Soylu kesilen cezayı paylaştı yer Güroymak

Güroymak ilçesinde çıkan kavgaya karışan 7 kişiye 'Sosyal mesafe kuralına' uymadıkları gerekçesiyle para cezası verildi.

Konuyla ilgili Bitlis Valiliğinden yapılan açıklama şöyle; 

"Kavga Olayına Karışan Her Bir Kişiye ‘Sosyal Mesafe’ Kuralına Uymamaktan 3 Bin 150 TL İdari Para Cezası Kesildi

Güroymak ilçemizde bugün akşam saatlerinde 3 kişilik bir grup ile bir vatandaş arasında sözlü tartışma meydana gelmiştir. Sözlü tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine, emniyet görevlilerimiz hemen olaya müdahale ederek kavgayı sonlandırmış ve kavgaya karışan şahıslar gözaltına alınmıştır. Meydana gelen olayda 6 şahıs çeşitli yerlerinden yaralanmış, sağlık görevlilerimizce olay yerinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastanelere sevk edilmiştir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Ayrıca; kavga olayına karıştıkları için gözaltına alınan toplam 7 şahsın her birine ayrı ayrı, Bitlis Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan ‘Sosyal Mesafe’ kuralına uymamaktan 3 bin 150 TL idari para cezası kesilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, twitter hesabından paylaştığı mesajla uygulamadan dolay Bitlis Valisi Oktay Çağatay'ı tebrik etti. 

 

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/kavga-ettiler--bakan-soylu-kesilen-cezayi-paylasti-yer-guroymak-21229.html