İrfan Senir Demokrat Parti’den Günkırı Belediye Başkan Adayı

Kategori: SEÇİM - Tarih: 14 Kasım 2018 14:51
İrfan Senir Demokrat Parti’den Günkırı Belediye Başkan Adayı

Demokrat Parti'den Günkırı Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan İrfan Senir, resmi başvurusunu yaptı.

31 Mart 2019'da yapılacak Yerel Seçimlerde Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Günkırı Belediye Başkan adayı olduğunu açıklaya İrfan Senir, Belde için yapılacak hizmetlere talibim dedi.

Resmi başvurusunu yapan Senir şu açıklamalarda bulundu: Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Belediye seçimlerine katılabilmek için 13.11.2018 tarihinde Günkırı Beldesi Belediye Başkanı adayı olmak için rahmetli Adnan Menderes’inde partisi olan Demokrat Parti’den aday oldum. Allah’ın izniyle seçilip bana görev verilirse hizmete devam edeceğim. Belde halkının ihtiyacı olan ne varsa elimden geldikçe yerine getireceğim. Önceki dönemlerde eksik ve yarım kalan işleri ve hizmetleri tamamlayacağım. Hizmette ve paylaşımda adaleti esas alacağım. Ben bütün Günkırı Beldesinin adayıyım. 5 yıl Günkırı Beldesi Belediye başkanlığına bütün Günkırı halkını ortak etmek üzere ben bu göreve talibim dedi. 

Demokrat Parti Günkırı Belediye Başkan adayı İrfan Senir biyografisi?

1965 yılında Bitlis’in Güroymak ilçesi Günkırı (Kotni) beldesinde doğdum ve halende Günkırı Beldesinde ikamet etmekteyim. İlkokul eğitimimi Günkırı Beldesinde aldım. Daha sonra Güroymak ilçesinde Ortaokul eğitimimle birlikte medresede Arapça tahsilini de aldım. 1979 yılında Güroymak ortaokulundan mezun oldum. 1980 yılında Bitlis İmam Hatip Lisesinde eğitimime devam ettim ve aynı zamanda da imam hatiple birlikte dini eğitimi ağırlıklı medrese tahsilimi de devam ettim. 1984-1985 yılında mezun olarak 1986 yılında Eskişehir Üniversitesi ilahiyat fakültesini açıktan bitirdim. 32 yıl imam hatiplik hizmetinde bulundum. Toplumun dini ve ahlaki hizmetiyle birlikte elimden geldiği kadarıyla da toplumun ihtiyaç duyduğu diğer hizmetleri de yerine getirdim. 2018 tarihinde 32 yıl hizmetimi tamamladıktan sonra görevli bulunduğum Günkırı Beldesi Üstad Bediuzzaman Camii-İmam Hatipliğinden emekliye ayrıldım. Evli 7 çocuk babasıyım.

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/irfan-senir-demokrat-parti-den-gunkiri-belediye-baskan-adayi-20946.html