HDP Güroymak Teşkilatı basınla bir araya geldi

Kategori: SEÇİM - Tarih: 16 Mart 2019 16:08
HDP Güroymak Teşkilatı basınla bir araya geldi

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Güroymak Belediye Başkan adayı Hikmet Taşdemir, seçim çalışmaları kapsamında basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Güroymak’ta bir kahvaltı salonunda gerçekleşen toplantıya; HDP Güroymak Belediye eş başkan adayları Dilek Ozan ve Hikmet Taşdemir’in yanı sıra HDP Parti Meclis Üyeleri, HDP Güroymak İlçe Eş Başkanları ve parti çalışanları katıldı. Seçim sürecinin konuşulduğu toplantıda, eş başkan adayları çalışmalarla ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi.

HDP Güroymak Belediye Başkan adayı Hikmet Taşdemir katıldığı kahvaltıda basın mensuplarıyla sohbet ederek, seçimi kazanmaları durumunda ilçe için yapabilecekleri projeler hakkında bilgiler verdi. Burada konuşan Taşdemir, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçiminde kazanmaları durumunda kendilerinin halkçı ve şeffaf belediyecilik anlayışı içerisinde hizmet vereceklerini ifade etti. 

Taşdemir 2009-2014 yılları arasında İl genel meclis üyeliğini yaptım bu kentin en önemli sorunu alt yapıdır. Kentin en önemli ihtiyaçlarından olan altyapı sorunu için İçme Suyu ve Kanalizasyon Altyapı Projesini hayata geçirerek kentin su ve kanalizasyon sorununu kalıcı olarak çözeceğiz. Plânsız ve çarpık kentleşmenin önüne geçebilmek ve kenti daha yaşanılır kılmak için; her türlü siyasi ve rantsal etkilerden uzak, kentin mevcut altyapı ve üstyapısı gelecek nüfus projeksiyonları ve gelişme potansiyeli göz önüne alınarak özellikle üniversite ve ilgili meslek odalarıyla eş güdümlü şekilde, ortalama 30-50 yıllık vadede kenti yeniden dizayn edecek kent imar planı oluşturulacağız dedi.

Eş başkan adayı Dilek Ozan ise Kadın danışma merkezi kurarak kadınların sorunun çözüm odak noktası olup psikolojik ve hukuki destek sunabileceğiz. Ayrıca ekonomi anlamında iş becerileri edindirme ve el sanatları kursları açılacak, bu kurslarda eğitim alan kursiyerlerin ürettiklerini pazara sunma olanakları sağlanarak hem ekonomiye üretimle katkı sağlanacak hem de kalifiye birey sayısı artırılacak dedi.

Eş başkan adayları seçim çalışmaları kapsamında toplu fotoğraf çektirerek esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/hdp-guroymak-teskilati-basinla-bir-araya-geldi-21052.html