Güroymak’tan Trabzon ve Rize’ye Dostluk Kervanı

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 23 Nisan 2018 16:59
Güroymak’tan Trabzon ve Rize’ye Dostluk Kervanı

Güroymak Kaymakamlığı, Güroymak Belediyesi ile Trabzon’un Çaykara Kaymakamlığı, Çaykara Belediyesi ve Sevgi eli projesi ortak girişimi ile Güroymak ilçesinde yapılan Spor turnuvalarında dereceye giren 100 öğrenci Dostluk Kervanı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Trabzon ve Rize illerine geziye gönderildi.

2017 yılında Dotluk Kervanı sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 100 yetim ve öksüz öğrenci Trabzon ve Rize illerine daha önce gönderilmişti.

İlçe genelindeki ilkokul, ortaokul ve lisede öğrenim gören spor turnuvalarında dereceye giren 100 öğrenci katılım gösterdiği gezide, öğrenciler Trabzon’un Çaykara Kaymakamlığı, Belediyesi ve Sevgi eli misafiri olarak 3 gün boyunca Trabzon ve Rize kentleri gezecekler.

Proje kapsamında Programın ilk gününde Trabzon ilinin Çaykara ilçesinde uzun göl ziyaret edildi.

Düzenlenen gezi programı ile ilgili bilgi veren Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Güroymak’tan yola çıkan dostluk kervanının Çaykara Kaymakamlığı, Belediyesinin sevgi eli projesi ile buluşacağını söyledi. Gezi programına ilçe genelindeki ortaokul ve lisede öğrenim gören spor müsabakalarında dereceye giren 100 öğrencinin katılım gösterdiğini belirten Kaymakam Alibeyoğlu, öğrencilerin üç günlük gezi programı sayesinde bir yandan gönüllerince gezip eğlenirken, diğer yandan şehirler arasında dostluk kervanı oluşturacağını ifade etti.

Öğrencilere iyi geziler dileğinde bulunan Belediye Başkanı Alibeyoğlu, gezinin düzenlenmesinde katkısı bulunan Çaykara Kaymakamlığı, Belediyesi ve Sevgi eli proje yetkililerine teşekkürlerini iletti.

 

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/guroymak-tan-trabzon-ve-rize-ye-dostluk-kervani-10766.html