Güroymak'ta otogar yapımı sürüyor

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 25 Ağustos 2017 18:47
Güroymak'ta otogar yapımı sürüyor

Güroymak ilçesine bağlı Şenova Mahallesinde 240.000 TL’lik arsa satın alınarak, İlçeye 8 peronluk ilçe otogarı yapım çalışmasına başlanmıştı.

Otogarın kazı ve alt basamak inşaatı bitirilerek, beton dökümüne başlandı.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, İlçemizin hiç otogarı yoktu. Şehirlerarasında çalışan otobüs firmaları şehir merkezinde yolcu indirme ve bindirme yapıyorlardı. Yolcular ve firmalar zor durumda kalıyorlardı. Halkımızın taleplerini dinledik, İlçenin büyük ihtiyacı Otogar yapım işine başladık. Yapımına başladığımız otogar, İlçenin girişinde D 300 Karayolu üzerinde 8 peronluk, modern otogarın kazı ve alt basamağı çalışmalarını bitirdik. Betonu dökmeye başladık.

Kaymakam Alibeyoğlu, otogara bir yol yaparak şehrin girişinde giren ve şehrin dışından tekrar çıkan D 300 karayoluna bağlanması için bir yol yapacağız. Başta şehir merkezindeki trafik sirkülasyonunu ortadan kaldırmış olacağız.

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, halkımızın istek ve taleplerinden biride otogar yapım işiydi. Belediyemizce bunu da en kısa zamanda bitirip, Güroymak halkımızın hizmetine sunacağız dedi.

 

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/guroymak-ta-otogar-yapimi-suruyor-10608.html