Güroymak'ta kurumlar arası voleybol turnuvası sona erdi

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 15 Aralık 2017 19:47
Güroymak'ta kurumlar arası voleybol turnuvası sona erdi

Güroymak Kaymakamlığının kurumlar arasında düzenlemiş olduğu ‘Kaymakamlık Voleybol Turnuvası’ sona erdi.

Güroymak Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Kaymakamlık Voleybol Turnuvası, 16 takımın katılımıyla yapıldı. Yarı finale yükselen Gölbaşı Belde Belediye Başkanlığı, İpekyolu Teknik Kız Meslek Lisesi, Mehmet Akif İlkokulu ve Güroymak Kaymakamlığı arasında yapılan müsabakaların ardından Gölbaşı Belde Belediye Başkanlığı üçüncülük, Mehmet Akif İlkokulu ikincilik, Güroymak Kaymakamlığı ise birincilik kupasını aldı.

Güroymak Kapalı Spor Salonunda yapılan bir programla ilk üçe giren takımlara kupaları İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Gölbaşı Belde Belediye Başkanı Vekili Şerif Avcı, Milli Eğitim Şube Müdürü Serdar Ergün tarafından verildi.

Kaymakam Alibeyoğlu, tüm takımları turnuvada göstermiş oldukları centilmenliklerinden dolayı tebrik etti. Kazanmanın ve şampiyon olmanın önemine değinen Ufuk Özen Alibeyoğlu, Kazanmak, şampiyon olmak tabi ki çok güzel ve önemli bir olay. Ama daha önemlisi ve daha güzeli, sporda kazanmak kadar kaybetmenin de olduğunu bilerek sportmence mücadele etmektir. Turnuvada 16 takımımız mücadele etti. Bu kadar katılımın yüksek olması gerçekten Güroymak ve spor adına güzel bir olaydır. Bizler maçları izlerken, takımlarımız da sahada mücadele ederken büyük keyif aldık. O yüzden diyebilirim ki tüm takımlarımız şampiyondur, kaybeden yoktur. Ben tekrar şampiyon olan takımımız Güroymak Kaymakamlığını tebrik ediyor, diğer takımlara da önümüzdeki yıl düzenleyeceğimiz Güroymak Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvasında başarılar diliyorum diye konuştu.

 

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/guroymak-ta-kurumlar-arasi-voleybol-turnuvasi-sona-erdi-10665.html