Güroymak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı 2018

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 29 Ekim 2018 20:20
Güroymak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı 2018

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Bitlis'in Güroymak ilçesinde kutlandı.

Güroymak Fatih İlkokulunda gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı okundu. 

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı. Alibeyoğlu, Milletimiz, Kurtuluş Savaşı'nda her türlü zorluk ve imkânsızlığa rağmen, umutsuzluğa kapılmadan, inanç ve kararlılıkla mücadele edip büyük bir zafer kazandı. Bu zaferi de Cumhuriyet ile taçlandırdı. Milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakârlıkta bulunmak, hepimizin müşterek vazifesidir dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı için, yapılan atletizm, kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programına Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Ufuk Özen Alibeyoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Resul Murat Kılıçarslan, İlçe Emniyet Müdürü Erbil Başar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım Budak, Siyasi Parti Başkanları, Kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları, öğretmen, öğrenci ve halkın katılımıyla yapıldı.

 

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/guroymak-ta-29-ekim-cumhuriyet-bayrami-kutlandi-2018-20924.html