Güroymak’ta 2 iş yeri açılışı gerçekleştirildi

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 13 Mart 2018 19:34
Güroymak’ta 2 iş yeri açılışı gerçekleştirildi

Güroymak ilçesinde 2 ayrı iş yeri açılışı yapıldı. İlk olarak açılışı gerçekleştirilen market duaların okunmasının ardından açılış kurdelesi kesildi.

Yapılan açılışın ardından davetlilerle birlikte gezen Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu ile Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, market sahibi Faruk Tuncel’den bilgi aldı.

Marketin hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Alibeyoğlu, iş yeri işletmecilerine helalinden bol kazançlar dileğinde bulunarak, ilçemiz açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. ilçemiz istihdamına da ayrı bir katkı sağlayacaktır diye konuştu. 

Daha sonra açılışı gerçekleştirilen restaurant Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Seyhan Doğan ve Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy açılış kurdelesini kesti. Restaurant hakkında iş yeri sahibi Veysi Suretli ile Muhsin Çetin’den bilgi alan Kaymakam Alibeyoğlu hayırlara vesile olmasını diledi.

Düzenlenen açılış programı, davetlilere ikramlarda bulunulmasıyla sona erdi. 

Açılış programına Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Seyhan Doğan, İlçe Emniyet Müdür vekili Erbil Başar, Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Gölbaşı Belediye Başkanı Hikmet Kardaş, kurum amirleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
 

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/guroymak-ta-2-is-yeri-acilisi-gerceklestirildi-10721.html