Güroymak'ta 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni düzenlendi

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 10 Kasım 2021 12:12
Güroymak'ta 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni düzenlendi

Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83. yıldönümü dolayısıyla Güroymak’ta anma programı düzenlendi.

Güroymak Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törende, saat 09.05'te çalan sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. 

Kaymakamlık bahçesinde çelenk sunma töreni ile başlan anma programı Güroymak YİBO konferans salonunda devam etti. Konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan program kapsamında günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Öğrenciler tarafından şiirler ve Atatürk'ün sevdiği şarkılar okundu. Daha sonra Atatürk'ün hayatından kesitlerden oluşan slayt gösterisi sunuldu. 

Hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona eren program sonrasında Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ramazan Cankaloğlu programın düzenlenmesinde emeği geçenleri teşekkürlerini iletti. 

Düzenlenen programa Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ramazan Cankaloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ahmet Barış Ulucanlı, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi, polis, askeri erkan, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


 

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/guroymak-ta-10-kasim-ataturk-u-anma-toreni-duzenlendi-21368.html