Güroymak Meslek Yüksekokulu'nun temeli atıldı

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 24 Ağustos 2017 13:25
Güroymak Meslek Yüksekokulu'nun temeli atıldı

Güroymak ilçesine bağlı Bağlar mahallesinde, mülkiyeti Güroymak Belediyesine ait olan 5.500 metrekarelik alan, Bitlis Eren Üniversitesine tahsis edilen arazi üzerinde 16 derslikli Meslek Yüksek Okulu binasının kazı çalışmaları bitirilerek temeli atıldı.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, İlçemizde göreve başladığımızda vatandaşlarımızın bütün talep ve isteklerini not aldım. Taleplerden biride, İlçeye Üniversite kurulması vardı.

Belediyemizce İlçemize Üniversite binası kurulması için çalışmalara başladık yer tahsisini yaptık. Hızlı bir şekilde bina yapımına başladık. Binamızın kazı çalışmaları bitirilerek Üniversite binasının temeline betonu dökülüyor. Bütün masrafları Belediyemizce üstlenip yapımına başladığımız üniversite binası bitirildiğinde 16 derslikli en az 480 öğrencinin eğitim göreceği bir Yüksek Okula kavuşmuş olacaktır. İlçenin ekonomisine ve eğitime büyük katkılar getireceğine inanıyoruz. İlçemizin kalkınması konusunda her türlü hizmeti yapmaya hazırız dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu' nun Girişimi ile Üniversite binası yapılmaya başlandığından dolayı, ilçedeki vatandaşlar son derece memnun olduklarını belirterek Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu’na teşekkür ettiler.

 

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/guroymak-meslek-yuksekokulu-nun-temeli-atildi-10606.html