Güroymak Kaymakamlığı SYDV vakfının yardımları devam ediyor

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 28 Aralık 2018 21:29
Güroymak Kaymakamlığı SYDV vakfının yardımları devam ediyor

Güroymak ilçesinde sosyal güvencesi olmayan iki aileye Güroymak Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yardımlar yapıldı.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu İlçede ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan doğuştan engelli Gürgin Şipallı’ye kışında rahat çalışabileceği betonarmeden bir işyeri yaptı. 
Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu daha öncede Gürgin Şipallı’ye akülü bir araç vermiştik. Kendisi çalışkan işini severek yapan biridir. Bu azminden dolayı kendisini tebrik ediyorum dedi.

Daha sonra Şirintepe Mahallesinde ikamet eden geçimini yumurta satarak sağlayan Mehmet Selim Çaça (81) ve ağır engelli olan eşi için yeni yapılan 2+1 evlerini ziyaret etti. Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu’na teşekkür eden Mehmet Selim Çaça, kaymakamımız başımın tacıdır kendisi benim için çok değerlidir. Halimizi en çok anlayan değerli biridir ne kadar dua etsem azdır. Yaptığı yardımlardan dolayı kendisinden Allah razı olsun dedi.

 

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/guroymak-kaymakamligi-sydv-vakfinin-yardimlari-devam-ediyor-20986.html