Güroymak ilçe otogarı hizmet vermeye başladı

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 6 Kasım 2018 00:10
Güroymak ilçe otogarı hizmet vermeye başladı

Güroymak Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı yatırımlardan bir tanesi olan Güroymak Şehirlerarası Otobüs terminali, hizmet vermeye başladı.

Hizmete başlayan otogarı gezen, Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, firmalar otogarda yerlerini aldılar. Şehirlerarası Otobüsler otogarda yolcularını almaya başladılar. Bu hizmetin Güroymak’lılar için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu en büyük ihtiyaçlardan birinin otobüs terminali olduğunu, vatandaşların ve kendisinin ilçeye modern bir tesis kazandırmayı çok arzu ettiğini söyledi. 

Alibeyoğlu, modern bir otogar binasını, Güroymak’lılar istedi, biz yaptık. Şükürler olsun güzel bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz söz verdik mi ne pahasına olursa olsun o sözü yerine getiririz. Milletimizin emanetini, bize duyduğu güveni hakkıyla yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Güroymak’lılar güle güle kullansınlar, hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Yeni otogarın Güroymak’lılar için önemli bir kazanım olduğu görüşünde birleşen vatandaşlar, Güroymak Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu’na teşekkürlerini ilettiler. Otogarın Güroymak için hayırlı olmasını dileyen Seyahat yöneticisi Mehmet Gül, ilçe için çok önemli ve çok güzel bir hizmet yapıldı. Sadece Güroymak için değil, tüm dış firmalar için geçerli. Belediye Başkanımız Alibeyoğlu’na çok teşekkür ediyorum dedi.

 

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/guroymak-ilce-otogari-hizmet-vermeye-basladi-20927.html