Güroymak Belediyesi tarafından semt spor sahası hizmeti

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 28 Şubat 2017 21:43
Güroymak Belediyesi tarafından semt spor sahası hizmeti

Güroymak ilçesinde, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve belediyenin katkılarıyla spor kompleksi kurulması için yürütülen çalışmalarda sona gelindi.

Spor alanlarında gençlerin ve çocukların sportif faaliyetler içerisinde yer alarak toplumsal hayata daha etkin bir şekilde katılabilmelerini amaçlayan Güroymak Belediyesi, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğiyle semt spor sahaları ile vatandaşları sporla buluşturacak.

Yürütülen çalışmalar kapsamında futbol, basketbol, voleybol ve etrafında yürüme parkuru bulunan 4 adet semt sahası ilçe halkının hizmetine sunulacak.

İlçenin önemli bir ihtiyacını gidermek için çalışmaların devam ettiğini belirten Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, şunları kaydetti: 

"Güroymak Belediyesi olarak, Spor Toto Teşkilatına yapmış olduğumuz başvuru sonucu 4 mahallemize semt sahalarıyla alakalı protokolü geçtiğimiz hafta imzalamış bulunmaktayız. İnşallah en erken zamanda ihaleye çıkarak ilçemize semt sahalarını kazandırmış olacağız. Semt sahasının içerisinde basketbol, voleybol ve futbol sahaları olacak. Aynı zamanda, etraflarında yürüme parkuru mevcut olacak. Semt spor sahaları ile özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak kalarak spor yapabilecekleri alanlara kavuşacaklar."
 

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/guroymak-belediyesi-tarafindan-semt-spor-sahasi-hizmeti-482.html