Güroymak Belediyesi tarafından 25 Okula oyun parkı

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 16 Eylül 2017 14:50
Güroymak Belediyesi tarafından 25 Okula oyun parkı

Güroymak Belediyesi, 2017 – 2018 Eğitim – Öğretim sezonunun açılmasına kısa bir süre kala ihtiyaç duyulan okulların bahçelerine kilitli parke taşı döşerken, bazı okulların bahçelerine ise oyun parkları kurdu.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Kaymakam ve Belediye Başkan vekili, Ufuk Özen Alibeyoğlu, belediye olarak yeni eğitim – öğretim sezonu öncesi ihtiyaç duyulan okulların bahçelerine kilitli parke taşı döşediklerini söyledi.

Çalışmaların ihtiyaç duyulan diğer okulların bahçelerinde de yapılacağını kaydeden Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Alibeyoğlu, bazı okulların ise bahçelerine oyun parkları kurduklarını sözlerine ekledi.

Güroymak Belediyesi eğitime verdiği destek kapsamında ilçedeki 25 ilk ve ortaokulun bahçesine oyun parkı kurdu.

Okulların bahçesine kurulan parklar ile ilgili bilgi veren Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, gerek Kaymakamlık ve gerekse Belediye olarak ilçede eğitime büyük önem verdiklerini söyledi.

Çalışma kapsamında ilçedeki 25 ilk ve ortaokulun bahçesine oyun parkı kurulduğunu kaydeden Alibeyoğlu, gerek belediye ve gerekse kaymakamlık olarak ilçede eğitime büyük önem veriyoruz. Bunun içinde eğitim alanındaki yatırımlar için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda da ilk etapta ilçemizdeki 25 ilk ve ortaokulun bahçesine oyun parkları kuruldu. Bazı okullarımızın bahçelerine parke taşı döşüyoruz. İnşallah yine çalışmaların devamında öğrencilerimiz için yatırım ve çalışmalarımız devam edecektir. Ben bu vesile ile oyun parkları ve yeni yapılan bahçe parke taşı döşemeleri okullarımız ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum diye konuştu.
 

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/guroymak-belediyesi-tarafindan-25-okula-oyun-parki-10620.html