Günkırı’da yollar bir bir şekilleniyor

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 11 Ağustos 2017 23:40
Günkırı’da yollar bir bir şekilleniyor

Üstyapı çalışmaları kapsamında yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Günkırı Belediyesi, Cami ve Şenyurt mahallelerini birbirine bağlayan yola kilitli parke taşı döşeterek, bu yolu toz ve çamurdan kurtardı

Yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Günkırı Belediyesi, Refahiye Mahallesinden sonra beldenin en geniş yollarından olan ve Cami ile Şenyurt mahallelerini birbirine bağlayan yolu da bitirerek hizmete açtı. Vatandaşların yaz aylarında tozdan kış aylarında ise çamurdan geçmekten güçlük çektikleri yola kilitli parke taşı döşetilerek, ulaşıma uygun hale getirildi. Yol çalışmalarını rutin olarak takip eden ve biten çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Bu yıl içerisinde hedeflediğimiz yol yapım çalışmalarımızı tek tek gerçekleştirerek, bu konuda büyük bir ilerleme kaydetmek istiyoruz. Çok şükür bu kapsamdaki çalışmalarımız hiç aksamadan hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu yol çalışmalarımızla birlikte vatandaşlarımızın yıllardır beklediği yol yapım hizmetleri tek tek hayat buluyor. 

‘TOZ VE ÇAMURDAN ESER KALMADI’

Özellikle vatandaşlarımızın yıllardır yapılmasını bekledikleri bu yolumuz yaz aylarında tozdan kış aylarında ise çamurdan geçilmiyordu. Ayrıca; bu yolumuzun dağın bitişiğinde yer almasından dolayı ilkbahar ve sonbahar dönemlerinde dağ yamacından gelecek sulardan etkilenmemesi için bu yolumuzun kenarına betondan kanal yaptırarak gereken önlemi de aldık. Buradaki çalışmalarımızın bitmesiyle birlikte bu yolumuzda ne çamurdan ne de tozdan eser kalmadı. Bu vesileyle vatandaşlarımız artık gönül rahatlığıyla bu yolumuzu kullanabilirler. İnşallah bu çalışmalarımız diğer mahalle yollarımızla devam edecek” diye konuştu.

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/gunkiri-da-yollar-bir-bir-sekilleniyor-10600.html