Günkırı Beldesi Spor Kulübü Kurdu

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 9 Eylül 2016 14:41
Günkırı Beldesi Spor Kulübü Kurdu

Günkırı Beldesi Spor Kulüp Başkanı Kenan Akkal, yeni kurulan kulüple ilgili çeşitli açıklamalarda bulunarak, amaçlarının gençlerin spor alanında yetişmelerini sağlamak olduğunu ifade etti.

Uzun bir aradan sonra herkesin büyük bir özlemle beklediği Günkırı Beldesi Spor Kulübü kuruldu. Özellikle gençler arasında sporu sevdirme ve yaygınlaştırma düşüncesiyle kurulan spor kulübü, bu konudaki çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Aynı zamanda kulüp bünyesinde yeni oluşturulan ve bu sezon içerisinde amatör ligde mücadele verecek olan futbol takımı için de çalışmalar devam ediyor.  Yeni sezonda başarılı mücadelelere imza atmak için özverili bir çalışma sürdürdüklerini ve kulüp bünyesinde yeni oluşturdukları futbol takımının büyük bir istekle hazırlık çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Kulüp Başkanı Kenan Akkal, bu konuda gençlere güvendiğini ve bu gençlerin büyük başarılara imza atacaklarını belirtti.

‘YENİ SEZONU BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GEÇİRECEĞİZ’

Yeni kurulan Spor kulübü ile ilgili açıklamalarda bulunan ve özellikle kulübe olan katkılarından dolayı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy’a teşekkür eden Kulüp Başkanı Kenan Akkal, bu konuda desteğini esirgemeyen, maddi veya manevi katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Yeni sezonu başarılı bir şekilde geçirmek istediklerini dile getiren Kulüp Başkanı Akkal, “Bizim önceliğimiz her zaman gençler oldu. Gençlerimizin futbola olan ilgileri ve bu konudaki yetenekleri herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Bu durumu göz önünde bulundurarak, arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda; bu spor kulübümüzün kurulmasına ve gençlerimizin bu spor kulübü çatısı altında mücadelelerini sürdürmelerine karar verdik.

‘GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK KENDİMİZE BORÇ BİLDİK’

Tabi her şeyden önce böylesi önemli bir süreçte gençlerimize sahip çıkmak ve onları spor alanında yetişmelerini sağlamak kendimize bir borç olarak biliyoruz. Özellikle gençlerimizi kötü faaliyetlerden alıkoymak ve sporla ilgili yeteneklerini ortaya çıkartmak öncelikli hedefimiz olacak. Bu misyonla hareket ederek, kurduğumuz futbol takımımızla gençlerimize bu imkanı sağladık. Bu futbol takımımız antrenörümüz nezaretinde idmanlarını düzenli bir şekilde sürdürüyor. Bu çalışmalardan en iyi şekilde verim alarak, ligde en iyi başarıyı elde etmek istiyoruz. Ayrıca kulüp için yer arayışımızı da çözmüş bulunmaktayız. Beldemizin eski aile hekimliği binasını gerekli tadilattan geçirdikten sonra kulüp faaliyetlerimizi bu binamızda sürdüreceğiz. Binamızın faaliyete geçmesiyle birlikte kapımız herkese açık olacak. Herkes istediği zaman kapımızı çalabilir ve önerilerini dile getirebilir” ifadelerine yer verdi.

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/gunkiri-beldesi-spor-kulubu-kurdu-275.html