Günkırı Belde Spor Kulübü derneğinden plaket

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 19 Ocak 2017 19:27
Günkırı Belde Spor Kulübü derneğinden plaket

Günkırı Beldesi Spor Kulübü Derneği Başkanı Kenan Akkal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, derneğe maddi manevi katkı sağlayan Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy’a ve Güroymak ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnaflara teşekkür plaketi takdim etti.

Günkırı Beldesi Spor Kulübü Derneği Başkanı Kenan Akkal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy’u makamında ziyaret ederek, derneğe olan maddi katkılarından dolayı kendisine teşekkür plaketi takdim etti.

Dernek başkanına ve yöneticilerine teşekkür eden Başkan Çetinsoy, “Belediye olarak gençlerimizin faaliyetlerine her zaman destek vermişiz ve vermeye de devam edeceğiz. Özellikle spor anında faaliyet gösteren bu derneğimizin daha da ileriye gitmesi ve farklı spor alanlarında da kendilerini göstermeleri için elimizden gelen her türü desteği vermeye hazırız. Beldemizde ilk olması nedeniyle bu derneğimizin faaliyetlerini çok önemsiyoruz.  Özellikle  genç arkadaşlarımızın bu derneğimiz bünyesinde yer almaları ve futbol takımlarını en iyi şekilde temsil etmeleri bizleri çok memnun ediyor. İnşallah bu spor kulübümüz bünyesinde yetişecek gençlerimiz en iyi yerlere gelecek. Bizler bu konuda kendilerine güveniyoruz” diye konuştu.

Başkan Çetinsoy’un her konuda kendilerine yardımcı olduğunu belirten Kulüp Başkanı Akkal, “ Dernek olarak faaliyet gösterdiğimiz ilk günden bu yana başkanımız sürekli yanımızda oldu ve her türlü desteği bizlere sağladı. Bu konuda kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Kulüp olarak bir başarımız varsa o başarıda belediyemizin payı çok yüksektir” dedi. 

Dernek Başkanı Kenan Akkal ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Güroymak ilçe merkezinde faaliyet gösteren Eralan Ticaret sahibi Muhyettin Eralan, Öz-İş İnşaat sahibi Cemil Özkır, Pusula Mühendislik sahibi Yılmaz Tadik ve Nokta Kırtasiye sahibi Cahit Ergün’ü de ziyaret ederek kendilerine teşekkür plaketleri takdim etti.


 

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/gunkiri-belde-spor-kulubu-derneginden-plaket-407.html