Çevreci öğrencilere bisiklet hediye edildi

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 25 Eylül 2018 10:47
Çevreci öğrencilere bisiklet hediye edildi

Güroymak ilçesinde kimseden herhangi bir talimat almamalarına rağmen kendi imkanlarıyla mahallelerindeki ağaçları sulayarak örnek davranış sergileyen 10 - 13 yaşlarındaki 5 erkek çocuğu, o sırada mahalle denetimi yapan, Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, gördüğü manzara karşısında mutlu oldu.

Önce çocukların yanına giderek sohbet ettikten sonra, çocukları ilçede hizmet veren bir restaurantta ağırlayan Alibeyoğlu çocuklara yaptıkları örnek davranıştan dolayı hediye olarak birer bisiklet sözü vermişti.

Çevreci çocukları önce makamda ağırlayan Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, daha sonra çocuklara birer bisiklet hediye etti. Bisikletleri alan çocuklar Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu’na teşekkür ettiler.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Güroymak Belediyesi ilçemizin güzel geleceği için her mahallemizde park ve yeşil alan projesini hayata geçirmiştir. Çevresel yatırımlarla yarınlara değer katmaya devam ettiğini aktaran Alibeyoğlu çevre Allah’ın bize bir emanetidir. Bu nedenle bizden sonraki nesillere temiz bir çevre bırakmalıyız. Bizim inancımız, bizim kültürümüz, bizim dinimiz ve bizim peygamberimiz çevreyi koruyup kollamayı bize ödev olarak vermiştir. Biz suyu, toprağı, ağacı ve atmosferi korumalıyız. Çevreyi gelecek nesillere aktarmalıyız. Güroymak Belediyesi olarak kendi mahallerindeki ağaçları sulayan çocuklarımıza bisikletler vererek ödüllendirdik. Çevre duyarlılığı konusunda bilinçlendirmek adına hediye kampanyalarımız da devam edecektir dedi.


 

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/cevreci-ogrencilere-bisiklet-hediye-edildi-20889.html