Bursa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nden Alibeyoğlu’na ziyaret

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 14 Nisan 2018 00:19
Bursa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nden Alibeyoğlu’na ziyaret

Bursa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği yönetiminde Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu’nu makamımda ziyaret ettiler.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Bitlis için yaptığınız çalışmalar güzel olmuştur. STK’lar tanıtım için güzel faaliyetlerde bulunmaktadırlar. Bu vesileyle Güroymak’taki güzellikleri sizin aracılığınızla Bursa'daki insanlarımıza aktarma da köprü görevi yapmaktasınız. Çalışmalarınızda başarılar dilerim dedi.
Bursa’daki Bitlislilere yönelik olarak hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Mehmet Demir, 2000 yılında kurulan Bursa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Bursa’daki hemşerilerimizin yıllardır arzu ettiği birlik ve beraberliğin tesisi noktasında önemli bir boşluğu doldurdu. Herhangi bir ayrım yapmadan tüm hemşerilerimizi Bitlisli kimliği altında bir araya getirdiğimiz derneğimiz, gerçekleştirdiği faaliyetlerle her kesimin takdirini kazandı. Bitlisliler, görev aldıkları yerlerde sadece memleketlerine değil, ülkesine ve milletine hizmette de önemli işlere imza atıyorlar. Derneğimiz, bu gaye ve hedefler doğrultusunda Bitlisliler arasında köprü olmaya çalışıyor şeklinde konuştu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Bursa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/bursa-bitlisliler-kultur-ve-dayanisma-dernegi-nden-alibeyoglu-na-ziyaret-10760.html