Başkan Çetinsoy'a Yılın Başarılı Yerel Yöneticisi ödülü verildi

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 24 Aralık 2017 19:35
Başkan Çetinsoy'a Yılın Başarılı Yerel Yöneticisi ödülü verildi

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin bu yıl 7’ncisini düzenlediği ve 1 milyon 77 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği anket sonucunda Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy da yılın başarılı yerel yöneticisi ödülüne layık görüldü.

Yapılan anket sonucunda Günkırı Belediyesi’nin de içerisinde yer aldığı toplam 89 belediyenin ödüle layık görüldüğü törende, ödül almanın haklı gururunu yaşayan Başkan Çetinsoy, tören sonrasında yaptığı açıklamada şunlara yer verdi. 

BU ÖDÜLÜ ALMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUM

“Bugün burada, hayata geçirdiğimiz hizmetlerimizin karşılığını böylesi önemli bir ödülle almanın haklı gururunu yaşıyorum. Gerçekleştirilen hizmetler konusunda 89 belediye arasında yer almak bizim için büyük bir önem arz ediyor. Türkiye’nin her tarafından yerel idarecilerin katıldığı bu törende beldem adına böylesi önemli bir ödülü almak benim için gurur verici bir durumdur. Beldemin adını burada dillendirmenin ve yaşatmam mutluluğu içerisindeyim. Tüm çalışanlarımızla birlikte gece gündüz demeden halkımız için hizmet üretmeye çalıştık. Bu hizmetlerimizde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca; aynı ödüle layık görülen Tatvan ve Ahlat Belediye Başkanlarımızı da tebrik ediyorum. Böylesi önemli bir çalışma yaparak, bu törende bizleri buluşturan ve gururlandıran Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/baskan-cetinsoy-a-yilin-basarili-yerel-yoneticisi-odulu-verildi-10669.html