Başkan Çetinsoy, engelli öğrencinin yılsonu karne sevincine ortak oldu

Kategori: GÜNCEL - Tarih: 10 Haziran 2017 00:11
Başkan Çetinsoy, engelli öğrencinin yılsonu karne sevincine ortak oldu

Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Günkırı İlkokulu idarecileri ve öğretmenleriyle birlikte engelli öğrenci Yusuf Sengir’in yılsonu okul karnesi sevincine ortak oldu.

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Beldenin Refahiye Mahallesinde ikamet eden Necati ve Rubeyde Sengir çiftinin bedensel engelli oğulları Yusuf Sengir’in yılsonu okul karnesini, Okul Müdürü Salih Alan, Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Erten, sınıf öğretmenleri Bahar Gümüş ve Recep Güler ile birlikte takdim etti. Her hafta 8 saat evde eğitim alan ve derslerinde büyük bir başarı göstererek takdir belgesini almayı hak kazanan Yusuf Sengir’i öğretmenleriyle birlikte evinde ziyaret eden, Başkan Çetinsoy, bedensel engelli öğrencinin dersler konusundaki azmi ve başarısı takdire şayan olduğunu ifade etti.

‘TEK İSTEĞİM EVİMİZİN YOLUNA ENGELLİ GİRİŞİNİN YAPILMASIDIR’

Başkan Çetinsoy ile karşılıklı muhabbet eden ve öğretmen olmak istediğini ifade eden Yusuf Sengir, mahalle yollarına kilitli parke taşı döşemesine çok sevindiğini ve tek isteğinin oturduğu evin yoluna bir engelli girişinin yapılması olduğunu ifade etti. Bu engelli girişinin yapılması konusunda öğrenciye söz veren ve farklı konularda da her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Başkan Çetinsoy, “Büyük fedakarlık göstererek bedensel engelli öğrencimize her hafta 8 saat evde ders veren ve bu öğrencimizin başarılı olmasını sağlayan Bahar Gümüş hocamıza ve okul idarecilerimize çok teşekkür ederim. Yusuf kardeşimizin dersleri konusundaki azmi ve başarısı takdire şayandır. Kendisini tebrik ediyorum. İnşallah ömrü boyunca başarılı olur ve çok iyi yerlere gelir. Ayrıca; fedakar anne ve babasına da sağlıklı ve huzurlu yarınlar diliyorum” dedi.
 

https://www.guroymakhaber.com/haberprint/baskan-cetinsoy--engelli-ogrencinin-yilsonu-karne-sevincine-ortak-oldu-564.html