Günkırı Belediyesi altyapı çalışmalarına başladı

GÜNCEL 20 Mayıs 2016 00:02
Videoyu Aç Günkırı Belediyesi altyapı çalışmalarına başladı
A
a

Günkırı Belediyesi, Şenyurt, Hürriyet, Cumhuriyet ve Cami mahallelerinde kanalizasyon çalışmalarını başlattı.

Günkırı Belediyesi, belde genelinde daha önce başlatılan kanalizasyon çalışmasının eksik kalan kısmına da mevsim şartlarının normale dönmesiyle birlikte başlandı.

Mühendis nezaretinde başlatılan çalışmaları yerinde takip eden Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, en kısa zamanda bitirmeyi hedeflediklerini alt yapı çalışmalarının bitirilmesiyle birlikte beldenin daha da temiz bir hale geleceğini ifade eden Çetinsoy, belde sakinlerinin de bu konuda kendilerine yardımcı olmaları gerektiğini belirtti.

Başkan Çetinsoy, "Allah'ın izni ile bu çalışmamızı en kısa zamanda bitirmeyi hedefliyoruz.  İki yıldır bu çalışmamızı sürdürmekteyiz, inşallah en kısa zamanda bu çalışmamızı başarılı bir şekilde bitirerek temiz ve sağlıklı bir çevre yaratamaya vesile olacağız. Halkımızı hiçbir konuda mağdur etmeyeceğiz. Geçen yıl diğer mahallelerimizde yapımını tamamladığımız kanalizasyon çalışmamızın eksik kalan ev bağlantılarını da önümüzdeki günlerde bitirmeye çalışacağız. Beldemiz için gerekli olan hizmetler konusunda hiçbir zaman geri adım atmadık. Hedeflediklerimizi ve tespit ettiğimiz eksiklikleri tek tek gidermeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın bitmesiyle birlikte beldemizi daha da yaşanılır bir duruma getirmiş olacağız" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi